Concept autism. Inimă colorată, construită din puzzle.

Asociația Centrul de Intervenție și Recuperare în Autism, cunoscută și sub denumirea de CIRA Therapy, a luat o decizie importantă pentru a avea un impact mai mare în comunitatea persoanelor cu autism. Recent, acesta a fost redenumită în Impact Autism, o schimbare menită să faciliteze comunicarea și să optimizeze căutările pe internet legate de serviciile de terapie oferite.

CIRA Therapy, acum Impact Autism, este un centru de intervenție și recuperare în autism fondat de o mamă dedicată, care și-a dorit să ofere cel mai bun tratament și sprijin pentru propriul fiu cu autism. De-a lungul anilor, centrul și-a consolidat prestigiul și a devenit un reper în domeniu, oferind o gamă variată de servicii pentru copii și adulți cu autism: terapie ABA și PECS, Logopedie și Kinetoterapie.

Redenumirea centrului în Impact Autism vine la pachet cu o serie de măsuri interne de optimizare a serviciilor terapeutice, logopedice și de kinetoterapie. Echipa de specialiști are în vedere implementarea unor strategii inovatoare și personalizate, care să aducă beneficii semnificative persoanelor cu autism.

Prin această schimbare, Impact Autism speră să își extindă impactul în comunitate, să ajute un număr mai mare de persoane cu autism și să le ofere acestora un mediu sigur, prietenos și propice dezvoltării lor. Denumirea legală a asociației va rămâne Asociația Centrul de Intervenție și Recuperare în Autism. Astfel, este important de menționat că toate serviciile și beneficiile de până acum vor rămâne aceleași și sub noua denumire.

Impact Autism reprezintă o evoluție naturală pentru Centrul de Intervenție și Recuperare în Autism, consolidându-și astfel poziția în domeniu și angajamentul față de persoanele cu autism și familiile acestora. De-a lungul anilor, Asociația a demonstrat că prin terapie și sprijin specializat se pot realiza progrese remarcabile în viața persoanelor cu autism, iar cu noul nume, acesta își propune să continue să creeze un impact pozitiv semnificativ.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top